تیر
25
1397

❇️ تقصیر ماست ❗️

اسلام به شدت دنبال این است که انسان با آرامش و بعد با لذت زندگی کند.

امیرالمومنین (علیه السلام) می فرماید: ظاهر اسلام درخشنده و تابناک است؛ ما باید یک جوری اسلام را معرفی کنیم که درخشندگی آن را ببینند.

اسلام به شدت دنبال این است که انسان با آرامش و بعد با لذت زندگی کند. هر چه جلوتر می رویم فرهنگ ما از آرامش فاصله می گیرد.

هرجا سوءتفاهمی شد و ضدانقلاب از انقلاب بد گفتند به خاطر این بود که ما درست معرفی نکردیم.کارهای قشنگی در انقلاب اسلامی هست ولی غریب است، مصداق عبارت امیرالمومنین (علیه السلام) است که فرمود: ظاهر آن درخشنده است و دلت را می برد و وقتی به باطن اسلام می روی زیبایی اش تو را به اعجاب می برد.

چنین دین فوق العاده جذابی است اگر سختی و ریاضتی هم می دهد از سختی که ما در راه گناه می بریم خیلی کمتر است و بعد از آن هم لذت دارد.

? سخنرانی حجت الاسلام پناهیان در مسجد امام صادق(علیه السلام) – خرداد۹۶

تیر
12
1397

 مسلمانی یعنی این “آقا” را قبول داشته باشیم.

مسلمانی یعنی این آقا را قبول داشته باشیم و إلا خداوند را در همه ی ادیان قبول دارند.

محبت پیامبر (صلی الله علیه و اله) می تواند وجود انسان را آتش بزند و کسی که به این محبت نرسیده است مسلمان نیست و اتفاق های دیگری در او افتاده است. _ در صدر اسلام _ هر کس به پیامبر (صلی الله علیه و اله) مومن می شد به این معنا بود که شدیدأ محبت پیامبر را در قلب خود احساس می کرد. به حدی که می خواست برای پیامبر بمیرد و هر کس اینگونه نبود، منافق بود و از روی طمع و تحت تأثیر جمع مسلمان شده بود.
مسلمانی یعنی این آقا را قبول داشته باشیم و إلا خداوند را در همه ی ادیان قبول دارند. خیلی ها اشتباه معنا می کنند و فکر میکنند دین یعنی ارتباط با خدا . در صورتیکه ارتباط با خداوند وجود دارد و دین نمی خواهد.
ما فکر میکنیم ذکر صلوات شعار است در صورتیکه شعار نیست بلکه اصل دین است دین یعنی ایمان آوردن به پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله).
الان ما مسلمانانی داریم که ایمان به خدا دارند و به رسول خدا هم احترام می گذارند اما آن را جدی نمی گیرند و از کنار آن عبور میکنند.

? سخنرانی حجت الاسلام پناهیان در حسینیه آیت الله حق شناس – آذر۹۵

اسفند
6
1396

امتحان الهی

اگر احساس می کنیم ظرفیت امتحان نداریم در اشتباه هستیم! ظرفیت بالفعل نداریم ولی ظرفیت بالقوه داریم و این امتحان می خواهد ظرفیتهای ما را شکوفا کند

امتحانات الهی متناسب است با ظرفیت ها. اساسا دستورات پروردگار عالم، ترکیبی از دستور و امتحان است. ما دستور منهای امتحان نداریم. همه اوامر و نواهی الهی همراهش چیزی به نام امتحان وجود دارد. در انواع و اقسام امتحانات داریم دستورات الهی را انجام می دهیم. هیچ امتحانی را خدا خارج از وسع بنده اش نمی گیرد. چون تکالیف و امتحانت رابطه متقابلی دارند.

قضاوت ما در مورد توانایی های خودمان معمولا قضاوت دقیقی نیست. اگر احساس می کنیم ظرفیت امتحان نداریم در اشتباه هستیم! ظرفیت بالفعل نداریم ولی ظرفیت بالقوه داریم و این امتحان می خواهد ظرفیتهای ما را شکوفا کند و ما را بزرگ کند. آن چیزی که برای خداوند مهم است افزایش ظرفیت است. خدا نه لذت را منع می کند و نه زجر بیخود کشیدن را درست می داند. راه درست این است که زجر را در ظرفیتهای بالاتر ببریم. این افزایش ظرفیتها با امتحان معنا می گیرد. و معمولا امتحان توام با رنج است.

یکی از راههای ساده تر شدن امتحان الهی فهمیدن مقصود آن امتحان است. اگر می خواهی بلا کم شود غرضش را بفهم!

حجت الاسلام پناهیان

? هیئت میثاق شب چهارم محرم ۹۳

گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

اردیبهشت ۱۴۰۳
ش ی د س چ پ ج
« فروردین    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031