تیر
3
1393

چه کنیم که معرفت به نورانیت ائمه علیهم السلام نصیبمان گردد؟

در آیه‌ی شریفه «ثُمَّ أَوْرَثْنَا الْکِتَابَ الَّذینَ أصْطَفَیْنا مَنْ عِبَادنا فَمِنْهُمْ ظَالِمٌ لِّنَفْسِهِ‌ی» (سپس کتاب را به ارث بندگان برگزیده‌ی خود گذاشتیم،ولی برخی از بندگان به خود ستم می‌کنند)مراد از « مِنْهُمْ ظَالِمٌ لِّنَفْسِهِ‌ی» کسی است که معرفت ائمّه علیهم السلام را نداشته باشد

 
اما این که چه کنیم که معرفت به نورانیت ائمه علیهم السلام نصیبمان گردد بعد از نمازها بخوانیم و بخواهیم: «اللّهُمَّ عَرَّفْنِی نَفْسَکَ فَإِنَّکَ إنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَکَ لَمْ أَعْرِفْ نَبِیِّکَ. اللهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَکَ فَإِنَّکَ إنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ أَعْرِفْ حُجَّتَکَ. اللهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَکَ فَإِنَّکَ إنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَکَ ظّلَلْتُ عَنْ دینی» خدایا خودت را به من بشناسان و گرنه نخواهم توانست پیامبرت را بشناسم. بار خدایا رسولت را به من بشناسان و گرنه نخواهم توانست حجتت را بشناسم. خداوندا حجتت را به من بشناسان و گرنه از دینم گمراه خواهم شد.

 
منابع:
۱. اصول کافی ج۱ ص۳۳۷
۲. بحارالانوار ج۵۲ ص ۱۴۶
۳. در محضر آیت الله بهجت ج۲ ص ۱۹

اردیبهشت
17
1393

بلند کردن صدای بلندگوی مساجد

بلند کردن صدای بلندگوهای مساجد و روضه خوانی‌ها اگر به اندازه‌ای باشد که هر کس بخواهد بخوابد بتواند بخوابد اشکال ندارد. در غیر اینصورت یعنی اگر بلند کردن صدای بلندگو به اندازه ای که هر کس خواست بخوابد نتواند بخوابد خلاف سیره متشرعه است زیرا ممکن است در اطراف مسجد یا تکیه افراد مبتلا به مرض قلبی باشند و یا شخصی غیر مریض در اطراف باشد که بخواهد فردای آن روز سرکار برود و نتواند بخوابد آیا مزاحمت او که می‌خواهد روزی عایله‌ی خود را تأمین کند اشکال ندارد؟!

اگر انسان مسلمان بخواهد متمدن به تمدن اسلام باشد و دیگران را به حقایق اسلام دعوت کند یا افراد مسلمان را در اسلام برقرار و ثابت نگاه دارد که به بلاد مختلفه‌ی کفر فرار نکنند باید کاملا حقوق و حدود اسلامی را بشناسد و به آنها عمل کند. شاید ایجاد این گونه مزاحمت‌ها حتی برای فرد غیر مسلمان هم از ما جایز نباشد.

با رعایت اخلاقیات و رفتار صحیح اسلامی افراد غیر مسلمان هم به اسلام و مسلمانان گرایش پیدا می‌کنند.

منبع: در محضر آیت الله بهجت نکته ۶۲۴

گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

اردیبهشت ۱۴۰۳
ش ی د س چ پ ج
« فروردین    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031